Viewed 54 times 1 Answers
0
ایا بدون داشتن مدرک زبان فرانسه امکان گرفتن پذیرش هست؟ و چطور باید درخواست داد برای گذروندن پیش نیاز زبان فرانسه؟ و ایا در روند استادی پرمیت تاثیر میذاره؟
2020-11-29 09:44:04 Montreal مهاجرت # # استادی پرمیت #زبان فرانسه
1 Answers

بستگی داره، برای برخی رشته از برخی دانشگاه های فرانسوی زبان شانس پذیرش وجود داره. ولی قطعی نیست
2020-11-29 10:34:08

Similar Question:
#
# استادی پرمیت
#زبان فرانسه
# استادی پرمیت

اگه caq برای اپلای استادی پرمیت از داخل کانادا صادر بشه می شه از اون برای اپلای استادی پرمیت خارج از کانادا اقدام کرد یا دوباره درخواست caq باید داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2021-08-28 20:54:00 #Quebec City [خارج از کانادا] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:56:00 #Montreal [ویزای توریستی] مهاجرت

زبان فرانسه بلد بودن همسر علاوه بر زبان انگلیسی بلد بودن ایا امتیازی توی فدرال اکسپرس انتری اضافه میکنه؟
2021-08-31 04:47:00 #Canada [زبان فرانسه] مهاجرت

اموزشگاه خوبی تو زبان فرانسه میشناسید،؟ ازمونش تو ایران برگزار میشه؟ هزینش چقدره؟
2021-08-31 04:53:00 #Canada [زبان فرانسه] مهاجرت

من امتیازم برای ساسکو ۶۳ شد و نیازه با زبان فرانسه امتیازم و خوب کنم.فقط این پروسه یک سال زمان میخواد تو این یک سال بهتره که از تحصیلی اقدام کنم، اگر شد که از خاک کانادا برای express استانی اقدام میکنم و اگر نشد، فرانسه رو با جدیت میخونم و بعد از ریجکتی از تحصیلی از این اقدام کنم، مشکلی پیش نمیاد؟! ممنون نیشم راهنمایی کنید
2021-09-02 20:57:00 #Saskatoon [مشکلی پیش نمیاد] مهاجرت

اینکه حجم و تعداد فایلهایی که قراره در کلاینت اینفو قرار بدیم خیلی زیاده ایا این امکان وجود داره مدارک ترجمه شده مثل سند ازدواج که تعداد صفحات کپی شده به زبان فارسی زیادی داره رو قرار ندیم؟ یعنی اون صفحات ترجمه شده انگلیسی رو بزاریم ولی ادامه پک ترجمه که کپی سند فارسی هست رو نگذاریم؟
2021-08-29 08:44:00 #Montreal

من برای تمدید استادی پرمیت بدون داشتن CAQ اقدام کرده بودم الان CAQ برام ارسال شده اما هنوز CAQ رو اسک نشده ام آیا باید صبر کنم تا اسک بشم؟ یا باید وبفرم بزنم؟ یا راه دیگه ای وجود داره؟
2021-11-05 02:50:00 #Montreal

من امتحان ایلتس آکادمیک دادم میتونم با این مدرک برا آریما اقدام کنم ؟ اصلا داشتن مدرک زبان اجباری ه؟ منظورم اینه مه اگه بدون مدرک زبان امتیازمون برسه باز تایید نمی شیم؟
2021-09-04 10:21:00 #Montreal

ممنون میشم راهنماییم کنین من برام دعوتنامه اومده امتیازم ۶۷ بود ولی با ۴ امتیاز زبان فرانسه درصورتیکه هنوز زبان فرانسه رو شروع نکردم امکانش هست مدارک دیگه رو بفرستم ولی مدرک زبان فرانسه رو دیرتر بفرستم باتوجه به اینکه بررسی پرونده ها هم طولانیه؟
2021-09-11 02:54:00 #Montreal

زبان فرانسه بلد بودن همسر علاوه بر زبان انگلیسی بلد بودن ایا امتیازی توی فدرال اکسپرس انتری اضافه میکنه؟
2021-08-31 04:47:00 #Montreal

خدایان بر برو بچ گروه E.Eان بنده همونجوری که خیلیاتون میدونید برای اکسپرس انتری IRCC اومده برای گزینه های مختلف مثل زبان یه حداقلی تعریف کرده مثلا برای زبان اول رو سایت به صراحت گفته مثلا در آیلتس تک تک مهارت ها باید حداقل clb7 باشند برای زبان دوم فقط گفته حداقل clb5 حالا سوال بنده اینه که زبان دوم که مد نظر من فرانسه هست تک تک مهارت ها باید clb5 بشه یا نمره کلی آزمون مد نظره از اساتید و صاحب نظرانی که اطلاعات دارند ممنون میشم جواب بدن.
2021-08-30 09:00:00 #Montreal